icre de somn



Somn prajit

Ingrediente:

• 1 somn • sare, piper
• unturã cât sã-1 prãjeascã
 

Somn prajit reteta de peste prajit peste prajit somn crap reteta ardeleneasca de peste prajit somn icre de somn

Lacul de acumulare Varsolt

Lacul de acumulare Varsolt este situat in comuna Varsolt din judetul Salaj pe cursul raului Crasna, la 19 Km de orasul Zalau, 10 km de orasul Simleu Silvaniei si 6 km de comuna Crasna.



 

lacul varsolt lacuri transilvania pescuit crap varsolt concurs de pescuit varsolt comuna varsolt judetul salaj program pescuit caras crap stiuca raul crasna salaj cazare varsolt barci pescuit viile salajului icre de somn

Ciorba de peste

Ingrediente:

1 crap de 1,5 kg -2 kg (eu de obicei cumpar gata curatat si taiat felii)
Peste marunt , sau bucátzi de peste diferit (somn, pastrav etc).
1 ceapa mare , boia
putin ardei iute, sare

Click pentru modul de preparare

Ciorba de peste ciorba de crap crap la saramura crap romanesc la saramura crap afumat cum prepar crapul cum fac ciorba de peste cum prepar pestele crap romanesc in ciorba icre de somn

Ciuperca asiatica Reishi- Ganoderma lucidum

 

Ciuperca asiatica Reishi- Ganoderma lucidum.
Este cea mai faimoasa ciuperca medicinala din lume. Ea este denumita si „ciuperca nemuririi” datorita efectelor sale terapeutice uimitoare. in urma studiilor clinice, aceasta ciuperca este admisa oficial in tratamentul cancerului.
Ciuperca Reishi este mentionata pentru prima data in cea mai veche farmacopee chineza, cea a lui Seng Nong din anul 56 i.H.
Reishi este o ciuperca care se gaseste destul de rar, ceea ce justifica in buna parte costul destul de ridicat al specialitatilor care o contin.
Ce contine ciuperca Reishi.
Pentru cei care vor sa stie mai multe despre aceasta ciuperca trebuie sa remarcam cele peste 200 de substante active din compozitia sa. Dintre cele mai importante sunt polizaridele 1-3 beta-glucan si 1-6beta-glucan care au efecte terapeutice exceptionale, in special in profilaxia si tratarea cancerului.
Alaturi de aceste polizaharide mai sunt prezente triterpene (acid ganodermic), adenozida, germaniu argonic, acizi grasi ne saturati (acid oleic), ciclooctasulf, alcaloizi, acizi nucleici si vitamina A.

Ciuperca asiatic Reishi ciuperci farmaceutice bureti farmacie ciuperca medicinala ciuperci energie vitala ciuperca reduce nivelul glicemiei ciuperca glicemie ciuperca detoxifiere detoxifiere cu ciuperci ciuperca contra stresului si depresiei ciuperca tensiune arteriala icre de somn

La doctor

banc somn doctor icre de somn

Ziua sotiei

 

banc ziua sotiei icre de somn

Ion si Maria

ion maria banc icre de somn

Pedeapsa pentru bigamie

 

banc bigamie doua soacre pedeapsa icre de somn

Somn in senat

 

banc senat senator somn vorbit in somn icre de somn

Cersetorul si gospodina

 

banc cersetor gospodina ziua mea icre de somn



 
213.136.76.7