podul de la muereasca


Manastirea Cosna

 



Este manastire de calugari, reinfiintat in 1991, cu hramul "Sfintii Apostoli" (29 iunie).

Manastirea Cosna manastire de calugari hramul Sfintii Apostoli satul Cosna com. Stampei jud. Suceava podul de la muereasca

Manastirea Frasinei

 



Este manastire de calugari, cu 69 vietuitori. Se afla in com. Muereasca, jud. Valcea, la 23 km NV de Rm. Valcea, pe drumul modernizat Rm. Valcea - Calimanesti, ramificatie gura raului Muereasca, apoi drum forestier pana la manastire. Biserica veche cu hramul "Sfantul Ioan Botezatorul" (7 ianuarie)

Manastirea Frasinei manastire de calugari com. Muereasca jud. Valcea calugarii Ilarion si Stefan podul de la muereasca

Manastirea Malinesti


 


Este manastire de calugari, 7 vietuitori, reinfiintata in 1990, cu hramul "Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil" (8 noiembrie). Se afla in com. Garceni, jud. Vaslui, la 45 km E de Roman (pe soseaua Roman - Vaslui, inclusiv ramificatia din com. Bacesti, la 8 km de gara Bacesti), si 39 km NV de Vaslui.

Manastirea Malinesti manastire de calugari hramul Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil com. Garceni La Scaune Voievodul Stefan cel Mare si Sfant Podul Inalt podul de la muereasca

Manastirea Podul Bulgarului


 


Podul Bulgarului, este manastire de calugarite, cu 6 vietuitoare, reinfiintata in 1991. Se afla in com. Podgoria, jud. Buzau, la 10 km NV de Rm. Sarat si 27 km S de Focsani.

Manastirea Podul Bulgarului manastire de calugarite com. Podgoria jud. Buzau podul de la muereasca

La doctor

 

banc ardeleni doctor asm hoti podul de la muereasca


 
213.136.76.7