PILAF DE OREZ CU PRAZ (DE POST)



Manastirea Antim Ivireanu

 



Este manastire de calugari, 7 vietuitori, cu hramul “Duminica Tuturor Sfintilor” (26 iunie). Se afla in municipiul Bucuresti.

Manastirea Antim Ivireanu Duminica Tuturor Sfintilor Bucuresti Merisanu Olga Greceanu Alexandrescu pictat ulei Gh. Tattarescu cutie argint manastiri bucuresti manastiri bucurestene biserici bucuresti PILAF DE OREZ CU PRAZ (DE POST)

Manastirea Arnota

 



Este manastire de calugari, 4 vietuitori, cu hramul "Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil" (8 noiembrie). Se afla in com. Costesti, jud. Valcea, la 45 km NV de Ramnicu Valcea, drum modernizat Ramnicu Valcea - Horezu (43 km), ramificatie com. Costesti, 14 km NE de Horezu.

Barbu Stirbei Manastirea Arnota Costesti Valcea Constantin Brancoveanu tablou votiv Stroe din Targoviste zugravii Enache si Preda mormantul lui Matei Basarab muzeu de arta religioasa manastiri valcea manastiri valcene biserici valcea PILAF DE OREZ CU PRAZ (DE POST)

Manastirea Bistrita Valcea


 


Este manastire de calugarite, 15 vietuitoare, cu hramul “Adormirea Maicii Domnului” (15 august). Se afla in com. Costesti, jud.Valcea, la 40 km NV de Rm.Valcea, drum modernizat Rm.Valcea-Horezu (42 km). Este ctitoria boierilor Craiovesti, inainte de 1491, inaltata in
preajma unei sihastrii, datand de la inceputul sec.XIV.

Manastirea Bistrita Valcea calugarite Costesti jud.Valcea ctitoria boierilor Craiovesti vestigii odoare racla de argint aurit manastiri valcea manastiri in judetul valcea manastiri valcene PILAF DE OREZ CU PRAZ (DE POST)

Manastirea Bogdana Suceava

 



Este manastire de calugari, 10 vietuitori, reinfiintata in 1992, cu hramul "Sfantul Nicolae" si "Sfantul Ierarh Leontie de la Radauti" (6 decembrie respectiv 1 iulie). Se afla in orasul Radauti, jud. Suceava, la 46 km NV de Suceava (prin Dornesti), 19 km SV de Siret.

Manastirea Bogdana Suceava calugari hramul Sfantul Nicolae si Ierarh Leontie de la Radauti orasul Radauti jud. Suceava Bogdan I Voievod manastiri suceava manastiri sucevene manastiri in judetul suceava PILAF DE OREZ CU PRAZ (DE POST)

Manastirea Cernica

 



Este manastire de calugari cu 49 de vetuitori. Se afla in com. Cernica, judetul Ilfov, la 13 km SE de Bucuresti pe drum modernizat Bucuresti – Oltenita. Biserica cu hramul “Sfantul Nicolae” (6 decembrie)

Manastirea Cernica manastire de calugari com. Cernica judetul Ilfov Bucuresti Balta Colentinei Vornicul Cernica Stirbei manastiri ilfovaene locas de cult ilfov calugari ilfov PILAF DE OREZ CU PRAZ (DE POST)

Manastirea Dintr-un lemn

 



Este manastire de calugarite, 68 vietuitoare, cu hramul “Nasterea Maicii Domnului” (8
septembrie). Se afla in localitatea Francesti, jud.Valcea, la 7 km V de Babeni si 25 km SV de Rm.Valcea

Manastirea Dintr-un lemn manastire de calugarite hramul Nasterea Maicii Domnului localitatea Francesti jud.Valcea stejar urias Serban Cantacuzino Voievod manastiri din judetul valcea manastiri valahe biserici si locasuri de cult valahe PILAF DE OREZ CU PRAZ (DE POST)

Manastirea Feleac

 



Este manastire de calugari, 3 vietuitori, reinfiintata in 1991, cu hramul "Sfanta Treime" (a doua zi dupa Rusalii). Se afla in com. Feleacu, jud. Cluj, la 8 km S de Cluj-Napoca si 23 km N de Turda.

Manastirea Feleac manastire de calugari hramul Sfanta Treime com. Feleacu jud. Cluj Biblioteca Centrala din Cluj-Napoca manuscrisul slavon manastiri clujene manastiri judetul cluj manastiri din ardeal PILAF DE OREZ CU PRAZ (DE POST)

Manastirea Foltea

 



Este manastire de calugari, 2 vietuitori, cu hramul "Sfantul Gheorghe" (23 aprilie) si "Sfantul Mucenic Oprea din Saliste" (21 octombrie). Se afla in com. Saliste, jud. Sibiu, la 27 km V de Sibiu si 34 km E de Sebes

Manastirea Foltea manastire de calugari hramul Sfantul Gheorghe Sfantul Mucenic Oprea din Saliste com. Saliste jud. Sibiu manastiri judetul sibiu manastire sibiana PILAF DE OREZ CU PRAZ (DE POST)

Manastirea Hurez

 



Este manastire de calugarite, cu 78 de vietuitoare. Se afla in com. Horezu, jud. Valcea, la 43 km V de Rm. Valcea si 56 km E de Tg. Jiu, pe drumul modernizat Rm. Valcea-Horezu-Tg. Jiu (99 km).

Manastirea Hurez manastire de calugarite com. Horezu jud. Valcea Constantin Brancoveanu atelier de covoare arhondaric. PILAF DE OREZ CU PRAZ (DE POST)

Manastirea Iezeru


 


Este manastire de calugarite, 15 vietuitoare, cu hramul "Intrarea in Biserica a Maicii Domnului" (21 noiembrie). Se afla in satul Cheia, component al Bailor Olanesti, la 20 km NV de Rm. Valcea, pe drumul modernizat Rm. Valcea - Cheia, apoi drum forestier 5 km din satul Cheia.

Manastirea Iezeru manastire de calugarite hramul Intrarea in Biserica a Maicii Domnului satul Cheia Radu cel Mare Mircea Ciobanu doamna Chiajna ateliere de covoare carpete PILAF DE OREZ CU PRAZ (DE POST)



 
213.136.76.7