judecata universala


Manastirea Clocociov

 



Este manastire de calugarite, 45 vietuitoare, cu hramul "Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril" (8 noiembrie). Se afla in municipiul Slatina, jud. Olt. Este atestata documentar la 1512-1521.

Manastirea Clocociov manastire de calugarite municipiul Slatina jud. Olt Mihai Viteazul ateliere de tricotaje atelier de tesatorie manastiri oltenesti manastiri judetul olt m judecata universala

Manastirea Topolnita

Este manastire de calugari, 8 vietuitori, cu hramul "Taierea Capului Sfantului Ioan Botezatorul" (29 august). Se afla in com. Izvorul Barzii, jud. Mehedinti, la 27 km N de Drobeta Tr. Severin, cu ramificatia din drumul national Drobeta Tr. Severin – Motru. Traditia o atribuie lui Radu I Voievod.

Manastirea Topolnita manastire de calugari hramul Taierea Capului Sfantului Ioan Botezatorul comuna Izvorul Barzii judetul Mehedinti com. Izvorul Barzii jud. Mehedinti Radu I Voievod picturi murale in fresca Catapeteasma din lemn judecata universala

Manastirea Vorona

 
 


Este manastire de calugarite, cu 28 vietuitoare. Se afla in com. Vorona, jud. Botosani, la 48 km SE de Suceava si 9 km SV de Botosani. Biserica principala, cu hramul "Nasterea Maicii Domnului" (8 septembrie)
 

Manastirea Vorona comuna Vorona jud. Botosani tablouri Judecata Universala Patimile Mantuitorului manuscrise patrimoniu judecata universala

Manastirea Voronet

 
 


Este manastire de calugarite, 6 vietuitoare, cu hramul “Sfantul Gheorghe” (23 aprilie). Se afla in localitatea Voronet, in apropierea orasului Gura Humorului, jud.Suceava, la 5 km SV de Gura Humorului, 36 km E de Campulung Moldovenesc si 41 km SV de Suceava.

Manastirea Voronet Stefan cel Mare si Sfant albastru Mitropolitul Grigorie Roasca Daniil Sihastru munoment UNESCO atelier pentru icoane judecata universala

Acatistul Sfantului Ilie

Rugaciunile incepatoare :

In numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh, Amin.

Slava Tie, Dumnezeul nostru, Slava Tie !

Slava Tie, Dumnezeul nostru, Slava Tie !

Slava Tie, Dumnezeul nostru, Slava Tie !

Imparate ceresc, Mangaietorule, Duhul adevarului, Care pretutindenea esti si toate le implinesti, Vistierul bunatatilor si datatorule de viata, vino si Te salasluieste intru noi, si ne curateste pe noi de toata intinaciunea si mantuieste, Bunule, sufletele noastre. ( Click pe poza pentru continuare )

Acatistul Sfantului Ilie ilie porocul sfantul ilie judecata universala

Cosmos si Univers

 

banc cosmos univers judecata universala

Acatistul Sfintei Parascheva

Acatistul Sfintei Parascheva

 
Parascheva - Sfanta Cuvioasa Maica !
 
 
Rugaciunile incepatoare acatistului Sfintei Parascheva :
 
In numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh, Amin.
 
Slava Tie, Dumnezeul nostru, Slava Tie !
Slava Tie, Dumnezeul nostru, Slava Tie !
Slava Tie, Dumnezeul nostru, Slava Tie !
 
Imparate ceresc, Mangaietorule, Duhul adevarului, Care pretutindenea esti si toate le implinesti, Vistierul bunatatilor si datatorule de viata, vino si Te salasluieste intru noi, si ne curateste pe noi de toata intinaciunea si mantuieste, Bunule, sufletele noastre.
 
 
... mai departe

 

sfanta parascheva rugaciune acatistul Sfintei Parascheva judecata universala


 
213.136.76.7