Insuficenta ventriculara stanga


Manastirea Moreni

 



Este manastire de calugarite, 33 de vietuitoare, reinfiintata in 1990, cu hramul "Adormirea Maicii Domnului" (15 august). Se afla in com. Deleni, jud. Vaslui, la 20 km S de Vaslui (inclusiv ramificatia din stanga soselei Barlad - Vaslui).

Manastirea Moreni manastire de calugarite hramul Adormirea Maicii com. Deleni jud. Vaslui Lupan Buznea Horduna Delenii de Jos si Sus Episcopul Nifon Criveanu Insuficenta ventriculara stanga

Manastirea Parvesti


 


Este manastire de calugarite, 16 vietuitoare, reinfiintata in 1993, cu hramul "Sfantul Nicolae" (6 decembrie). Se afla in com. Costesti, jud. Vaslui, la 30 km S de Vaslui (acces de la ramificatia din stanga DN Barlad - Vaslui).

Manastirea Parvesti manastire de calugarite hramul Sfantul Nicolae com. Costesti jud. Vaslui Apostol Talpes Antioh Cantemir Sfantului Ioan Gura de Aur Insuficenta ventriculara stanga

Ardeleanul si ... accidentul

 

banc accident blonda Insuficenta ventriculara stanga

Nevasta si ... amanta

 

banc nevasta amanta Insuficenta ventriculara stanga

Antenorul si comentatorul

banc antrenor fotbal echipa noastra Insuficenta ventriculara stanga

Padis - Inima Apusenilor

Zona turistica Padis se afla in ramura nordica a Muntilor Bihor, lant din Muntii Apuseni. Din punct de vedere administrativ, zona Padis e situata in sud-estul judetului Bihor, pe raza comunei Pietroasa, pana la granita cu judetele Cluj si Alba. Din zona turistica Padis fac parte :

  • Bazinul inchis Padis - Cetatile Ponorului

  • Cheile Somesului Cald - Poiana Varasoaia

  • Poiana Cuciulata

  • Cheile Galbenei - Poiana Florilor

  • Obarsia Vaii Boga.

 

padis ic ponor platoul apuseni Insuficenta ventriculara stanga


 
213.136.76.7