HIV


Manastirea Dervent

 



Este , cu 13 vietuitori, reinfiintata in 1990, cu hramul "Cuvioasa Paraschiva" (14 octombrie). Se afla in com. Ostrov, satul Galita, la 133 km SV de Constanta, drum modernizat Constanta – Ostrov si la 12 km E de Ostrov. Este ctitorie a monahului Elefterie Mihai (1929-1936), pe locul unui cimitir crestin.

Manastirea Dervent manastire de calugari hramul Cuvioasa Paraschiva com. Ostrov satul Galita Elefterie Mihai arhitectului N. Savulescu manastiri constanta manastiri constantene manastiri in dobrogea manastiri zone istorice HIV

Manastirea Gura Motrului

 



Este manastire de calugari, cu hramul Cuvioasa Paraschiva. Se afla in com. Butoiesti jud. Mehedinti

Manastirea Gura Motrului hramul Cuvioasa Paraschiva com. Butoiesti jud. Mehedinti ctitorita de Harvat HIV

Manastirea Nechit


 


Este manastire de calugari, 12 vietuitori, reinfiintata in 1991, cu hramul "Schimbarea la Fata" (6 august). Se afla in com. Borlesti, jud. Neamt, la 37 km SV de Piatra Neamt si 35 km NV de Buhusi (prin Rediu - Candesti).

Manastirea Nechit manastire de calugari hramul Schimbarea la Fata com. Borlesti jud. Neamt Alexandru cel Bun Campul lui Dragos Cuviosului Chiriac de la Tazlau cruce sculptata imbracata in metal HIV

Manastirea Patrunsa


 


Este manastire de calugari, 3 vietuitori, cu hramul "Cuvioasa Paraschiva" (14 octombrie). Se afla in com. Barbatesti, jud. Valcea, la 32 km NV de Rm. Valcea, pe drumul modernizat Rm. Valcea - Tg. Jiu, accesibil apoi pe drum natural si poteci de picior, la 7 km de satul de resedinta.

manastire de calugari Manastirea Patrunsa hramul Cuvioasa Paraschiva com. Barbatesti jud. Valcea muntele Buila Izvorul Tamaduirii Bartolomeu Episcopul Ramnicului izvor cu ape tamaduitoare HIV

Manastirea Sfanta Cruce

Este manastire calugarite, 11 vietuitoare, infiintata in 1993, cu hramul "Cuvioasa Paraschiva" (14 octombrie). Se afla la 4 km E in suburbia Oradei

Manastirea Sfanta Cruce manastire calugarite hramul Cuvioasa Paraschiva suburbia Oradei Biserica lemn HIV

Manastirea Tiganesti

Este manastire de calugarite, cu 143 vietuitoare. Se afla in com. Ciolpani, jud. Ilfov, la 36 km N de Bucuresti, pe drumul modernizat Bucuresti - Ploiesti (74 km).

Manastirea Tiganesti manastire de calugarite comuna Ciolpani judetul Ilfov hramul Adormirea Maicii Domnului Arhitectura stil neoclasic cimitir cu hramul Sfanta Treime atelier de tesut broderii artistice manuscrise vechi biblioteca patrimoniu HIV

Ghiveci Calugaresc

Ingrediente:

• 4-5 cartofi • 3 morcovi • 2 ardei grasi
• 1 dovlecel • 1 conopidã • 1 varzã micã
• 1 farfurie fasole verde • 1 telinã micã • 100 ml bulion rosii
• 3 cepe • 5 rosii • 1 pahar untdelemn
• 3 legãturi pãtrunjel verde
• sare, piper
 

Ghiveci Calugaresc mancare de post mancare de post manastire post calugaresc reteta de post calugar ghiveci postul mare retetele de la manastirea postul mare mancare in post mancare in postul mare totul de post HIV

Ciuperca asiatica Maitake- Grifolia frondosa

 

Ciuperca asiatica Maitake- Grifolia frondosa.
Maitake este o ciuperca asiatica denumita si „regele ciupercilor”. Ea are o istorie lunga in fitoterapia chineza si japoneza traditionala, avand si utilizari culinare. Proprietatile ei terapeutice exceptionale au fost confirmate de studiile clinice din ultimele decenii. Ciuperca creste in stare salbateca in China, Japonia, precum si in cateva zone impadurite din estul Americii de Nord. Este greu de cultivat, dar in ultimul timp s-au obtinut cateva progrese notabile.
Proprietatile stimulatoare asupra sistemului imunitar uman si calitatile acestei ciuperci de a lupta contra cancerului sunt date de continutul ridicat de polizaharide 1-3 si 1-6 bete-glucani.

Ciuperca asiatica Maitake- Grifolia frondosa regele ciupercilor ciperci fitoterapie fitoterapie ciuperca sistem imunitar ciuperca contra cancer ciuperca cancer protecţia organismului contra cancerului HIV

Acatistul Sfantului Ilie

Rugaciunile incepatoare :

In numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh, Amin.

Slava Tie, Dumnezeul nostru, Slava Tie !

Slava Tie, Dumnezeul nostru, Slava Tie !

Slava Tie, Dumnezeul nostru, Slava Tie !

Imparate ceresc, Mangaietorule, Duhul adevarului, Care pretutindenea esti si toate le implinesti, Vistierul bunatatilor si datatorule de viata, vino si Te salasluieste intru noi, si ne curateste pe noi de toata intinaciunea si mantuieste, Bunule, sufletele noastre. ( Click pe poza pentru continuare )

Acatistul Sfantului Ilie ilie porocul sfantul ilie HIV

Acatistul Maicii Domnului - Grabnic Ajutatoare

Rugaciunile incepatoare:
 
In numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh, Amin.
Slava Tie, Dumnezeul nostru, Slava Tie!
Slava Tie, Dumnezeul nostru, Slava Tie!
Slava Tie, Dumnezeul nostru, Slava Tie!
Imparate ceresc, Mangaietorule, Duhul adevarului, Care pretutindenea esti si toate le implinesti, Vistierul bunatatilor si datatorule de viata, vino si Te salasluieste intru noi, si ne curateste pe noi de toata intinaciunea si mantuieste, Bunule, sufletele noastre.
Sfinte Dumnezeule, Sfinte tare, Sfinte fara de moarte, miluieste-ne pe noi!
Sfinte Dumnezeule, Sfinte tare, Sfinte fara de moarte, miluieste-ne pe noi!
Sfinte Dumnezeule, Sfinte tare, Sfinte fara de moarte, miluieste-ne pe noi!
Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh si acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.Preasfanta Treime, miluieste-ne pe noi. Doamne, curateste pacatele noastre. Stapane, iarta faradelegile noastre. Sfinte, cerceteaza si vindeca neputintele noastre, pentru numele Tau.
Doamne miluieste, Doamne miluieste, Doamne miluieste.
Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh si acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.
Tatal nostru, Care esti in ceruri, sfinteasca-Se numele Tau, vie imparatia Ta, fie voia Ta, precum in cer si pe pamant. Painea noastra cea spre fiinta, da ne-o noua astazi, si ne iarta noua gresalele noastre, precum si noi iertam gresitilor nostri. Si nu ne duce pe noi in ispita, ci ne izbaveste de cel rau.
Pentru rugaciunile Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu, ale Sfintilor Parintilor nostri si ale tuturor Sfintilor, Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ne pe noi. Amin. 
 

acatistul maicii domnului sfanta maria acatist sfanta maria HIV


 
213.136.76.7