Dieta in boala ulceroasa


Sa nu uitam eroii!

ION GAVRILA OGORANU

Ion Gavrila Ogoranu (n. 1 ianuarie 1923, Gura Vaii, comuna Recea, judetul Fagaras; d. 1 mai 2006, comuna Sântimbru, sat Galtiu, judetul Alba) a fost un celebru luptator în munti, împotriva comunismului. În memoriile sale, marturiseste ca aflat în anul 1976, pe când era anchetat la Securitate, la Rahova, ca în acte, localitatea sa de nastere era Iasi, judetul Fagaras. A actionat pe versantul nordic al Muntilor Fagaras.

           

rezistenta comunista din munti ion gavrila ogoranu rezistenta muntii fagaras portretul luptatorului la tinerete undeva in est securitatea sibiu gura vaii Dieta in boala ulceroasa

CIFOZA

Cifoza (cocoasa) deformarea coloanei vertebrale cu accentuarea convexitatii posterioare din regiunea toracica. Cifoza poate fi datorita si unei pozitii vicioase a individului, dar mai ales unor boli ale coloanei vertebrale (tuberculoza sau boala lui Pot).
Se va face tratament cu sucuri de legume si fructe, vitamine, calciu. Se indica de asemenea gimnastica pentru întarirea muschilor, bai de soare. O alimentatie corecta si cât mai mult timp petrecut pe terenurile de sport si în aer liber.
 

cifoza boala cifoza tratarea cifoza tratarea cifozei tratament cifoza boli coloana coloana vertebrala Dieta in boala ulceroasa

Ardeleanul si ... boala

 

banc boala tuica slana Dieta in boala ulceroasa

Tratament ...

 

banc tratament. pizza Dieta in boala ulceroasa

Acatistul Sfintei Parascheva

Acatistul Sfintei Parascheva

 
Parascheva - Sfanta Cuvioasa Maica !
 
 
Rugaciunile incepatoare acatistului Sfintei Parascheva :
 
In numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh, Amin.
 
Slava Tie, Dumnezeul nostru, Slava Tie !
Slava Tie, Dumnezeul nostru, Slava Tie !
Slava Tie, Dumnezeul nostru, Slava Tie !
 
Imparate ceresc, Mangaietorule, Duhul adevarului, Care pretutindenea esti si toate le implinesti, Vistierul bunatatilor si datatorule de viata, vino si Te salasluieste intru noi, si ne curateste pe noi de toata intinaciunea si mantuieste, Bunule, sufletele noastre.
 
 
... mai departe

 

sfanta parascheva rugaciune acatistul Sfintei Parascheva Dieta in boala ulceroasa

Doctorul si nota de plata

 

banc doctor nota de plata boala Dieta in boala ulceroasa

Ursul

 

jocul ursului ursul Dieta in boala ulceroasa

Vorbe din batrani despre mancare

 

citate mancare bunatati Dieta in boala ulceroasa


 
213.136.76.7