Dermatoze precanceroase de origine congenitala


Manastirea Govora

 



Este manastire de calugarite, 45 vietuitoare, cu hramul, "Adormirea Maicii Domnului" (15 august). Se afla in com. Mihaiesti, jud. Valcea, la 17 km SV de Rm. Valcea si 8 km SE de Baile Govora, pe drumul modernizat Rm. Valcea - Baile Govora sau calea ferata Dragasani - Rm. Valcea (43 km), gara Govora.

Manastirea Govora manastire de calugarite com. Mihaiesti jud. Valcea Vlad Calugaru Radu cel Mare atelier de covoare si arhondaric. Dermatoze precanceroase de origine congenitala

Manastirea Putna


 


Este manastire de calugari, cu 50 vietuitori. Se afla in com.Putna, jud.Suceava, la 62 km NV de Suceava si 28 km V de Radauti. Biserica de lemn de stejar, “cea mai veche biserica de lemn din Moldova

Manastirea Putna manastire de calugari com.Putna jud.Suceava Dragos Voda biserica de lemn din Moldova Vasile Lupu Gheorghe Stefan Eustratie Dabija Binecredinciosului Voievod Stefan cel Mare si Sfant Mariea de Mangop Mariei Voichita Dermatoze precanceroase de origine congenitala

Nasterea Maicii Domnului - Sfanta Maria Mica

 Nasterea Maicii Domnului - Sfanta Maria Mica 

Nasterea Maicii Domnului este prima mare sarbatoare din cursul anului bisericesc care a inceput la 1 septembrie. Ea  este praznuita pe data de 8 septembrie.

Nasterea Maicii Domnului Sfanta Maria Mica. sarbatoare ortodoxa Dermatoze precanceroase de origine congenitala

Coacazele si viata !

 Mici, parfumate, acrisoare, si pline de vitamine – astfel s-ar putea rezuma descrierea coacazelor negre. Excelente depurative, vitaminizante, imunostimulatoare, aceste fructe au fost considerate drept un elixir al tineretii, medicament natural, cu proprietati multiple pentru organism. si totusi, care este secretul lor?

 

Ce substante nutritive contin coacazele negre?

 

Marele atu al coacazelor il constituie cantitatea mare de vitamina C (de trei pana la patru ori mai mare decat la portocale), de antioxidanti (de doua ori mai mare decat la afine), plus dublul cantitatii de potasiu din banane. Contin de asemenea vitaminele A, B1, B2, B6, PP, microelemente precum calciu, fosfor, fier, brom, zinc, antociani, taninuri, flavonoizi, betacaroten, pectina, acizi organici si uleiuri volatile.

Cand pot introduce coacazele in alimentatia copilului meu? 

Coacazele sunt recomandate pentru a fi introduse in alimentatia diversificata a bebelusului incepand cu varsta de 1 an. La fel ca pentru fiecare aliment nou pe care il oferiti micutului, nu uitati sa cereti sfatul medicului curant si sa urmati regula celor 4 zile.

Ce beneficii aduc coacazele negre organismului?
 
citeste mai departe>>> 
 

coacaze alimentatie Dermatoze precanceroase de origine congenitala


 
213.136.76.7