curs de constructie.


Manastirea Camarzani

 



Este manastire de calugarite, 15 vietuitoare, reinfiintata in 1992, cu hramul "Sfantul Gheorghe" (23 aprilie). Se afla in com. Vadu Moldovei, jud. Suceava, la 16 km S de Falticeni si 31 km N de Tg. Neamt.

Manastirea Camarzani calugarite hramul Sfantul Gheorghe Vadu Moldovei judetul Suceava manastiri suceava manastiri judetul suceava manastiri vechi manastiri excursie

Manastirea Sapanta

Este manastire de calugari, infiintata in 1993, cu hramul "Sfantul Iosif Marturisitorul din Maramures" (24 aprilie). Se afla in com. Sapanta, jud. Maramures, la 37 km V de Sighetul Marmatiei si 83 km de Baia Mare.

Manastirea Sapanta manastire de calugari hramul Sfantul Iosif Marturisitorul din Maramures com. Sapanta jud. Maramures curs de constructie.

Lacul de acumulare Varsolt

Lacul de acumulare Varsolt este situat in comuna Varsolt din judetul Salaj pe cursul raului Crasna, la 19 Km de orasul Zalau, 10 km de orasul Simleu Silvaniei si 6 km de comuna Crasna.



 

lacul varsolt lacuri transilvania pescuit crap varsolt concurs de pescuit varsolt comuna varsolt judetul salaj program pescuit caras crap stiuca raul crasna salaj cazare varsolt barci pescuit viile salajului

Excursia in Egipt

 

banc integrame excursie in Egipt


 
213.136.76.7