BURGER DE PUI (LA GRATAR)



Manastirea Golia

 



Este manastire de calugari, 11 vietuitori, reinfiintata in 1991, cu hramul "Inaltarea Domnului" (la 40 de zile dupa Pasti). Se afla in municipiul Iasi, jud. Iasi

Manastirea Golia manastire de calugari hramul Inaltarea Domnului municipiul Iasi jud. Iasi Ioan si Ana Golia BURGER DE PUI (LA GRATAR)

Manastirea Mestecanis


 


Este manastire de calugari, infiintata si aflata inca in constructie din lemn din 1992, cu hramul "Inaltarea Domnului" (la 40 de zile dupa Pasti). Se afla in com. Iacobeni, jud. Suceava, la 4-5 km NE de Iacobeni si 20 km NE de Vatra Dornei.

Manastirea Mestecanis manastire de calugari hramul Inaltarea Domnului com. Iacobeni jud. Suceava BURGER DE PUI (LA GRATAR)

Manastirea Neamt


 


Este manastire de calugari cu 64 vietuitori. Se afla in com.Vanatori, jud. Neamt, la 17 km NV de Tg.Neamt. A fost ctitorita initial ca schit de lemn, daruit cu mosii si sate pe vremea lui Petru Musat (1376-1392). Apoi a fost inlocuit si transformat de acesta in manastire cu biserica de piatra, cu chilii, turnuri si ziduri de aparare. Alexandru cel Bun a rectitorit-o si intregit-o cu case si turnu-clopotnita, acesta fiind singura piesa de epoca pastrata pana astazi de la inceputul sec. XV.

Manastirea Neamt manastire de calugari com.Vanatori jud. Neamt Petru Musat Mihai Eminescu Veniamin Costachi hramul Inaltarea Domnului BURGER DE PUI (LA GRATAR)

Manastirea Saon

Este manastire de calugari, 13 vietuitori, reinfiintata in 1990, cu hramul "Inaltarea Domnului" (la 40 de zile dupa Pasti). Se afla in com. Niculitel, jud. Tulcea, la 18 km SE de Isaccea si 24 km V de Tulcea.

Manastirea Saon manastire de calugari com. Niculitel jud. Tulcea paraclis-metoc avariata de cutremur manastire de sine statatoare BURGER DE PUI (LA GRATAR)

Manastirea Sihastria Raraului

Este manastire de calugari, reinfiintata in 1990-1993, cu hramul "Inaltarea Domnului" (la 40 de zile dupa Pasti). Se afla in orasul Campulung Moldovenesc, jud. Suceava, la 32 km NE de Vatra Dornei si 65 km SV de Suceava.

Manastirea Sihastria Raraului manastire de calugari hramul Inaltarea Domnului orasul Campulung Moldovenesc judeyul Suceava ctitorit din lemn Petru Rares BURGER DE PUI (LA GRATAR)

Manastirea Stramba Gorj

Este manastire de calugarite, 25 vietuitoare, cu hramul "Sfanta Treime" (a doua zi dupa Rusalii) si "Pogorarea Sfantului Duh" (la 50 de zile dupa Pasti). Se afla in satul Stramba, com. Urdari, jud. Gorj, la 39 km S de Tg. Jiu si 33 km NV de Filiasi, pe DE Craiova - Filiasi - Turceni - Tg. Jiu

Manastirea Stramba Gorj manastire de calugarite hramul Sfanta Treime Pogorarea Sfantului Duh satul Stramba comuna Urdari judetul Gorj arhondaric BURGER DE PUI (LA GRATAR)

Manastirea Strigoi

Este manastire de calugari, 6 vietuitori, reinfiintat dupa 1989, cu hramul "Inaltarea Domnului" (la 40 de zile dupa Pasti). Se afla in com. Zemes, jud. Bacau, la 18 km N de Moinesti si 66 km NV de Bacau, cu acces auto.

Manastirea Strigoi manastire de calugari hramul Inaltarea Domnului comuna Zemes judetul Bacau muntele Chiliile reconstructie reorganizare BURGER DE PUI (LA GRATAR)

Manastirea Todireni

Este manastire de calugarite, 10 vietuitoare, reinfiintata in 1992, cu hramul "Inaltarea Domnului" (la 40 de zile dupa Pasti). Se afla in suburbia Burdujeni, la 3 km NE de Suceava.

Manastirea Todireni manastire de calugarite hramul Inaltarea Domnului ctitorita piatra caramida ateliere de restaurare icoanelor broderiilor manuscriselor cartilor BURGER DE PUI (LA GRATAR)

Manastirea Zamfira

 
 


Este manastire de calugarite, cu 39 vietuitoare. Se afla in com. Lipanesti, jud. Prahova, la 17 km N de Ploiesti si 77 km N de Bucuresti, pe drumul modernizat si calea ferata Ploiesti -  Valenii de Munte (27 km). Biserica mare, cu hramul "Inaltarea Domnului" (la 40 de zile dupa Pasti) si "Sfantul Ierarh Nifon, Patriarhul Constantinopolului" (11 august),
 

Manastirea Zamfira Nifon Mitropolitul Ghladek Nicolae Grigorescu pictori schitul Rosioara – Prahova manastiri prahova BURGER DE PUI (LA GRATAR)

Hrean ardelenesc

Ingrediente:

• 3 linguri hrean ras • 200 ml smântânã • 1 lingurã otet
• 1 lingurã miere • 1 linguritã sare

Hrean ardelenesc retete cu hrean retata ardeal cu hrean antreu cu hrean hrean pasta hrean cu smantana cum fac hrean ardelenesc cum prepar pasta de hrean pasta de hrean BURGER DE PUI (LA GRATAR)



 
213.136.76.7