Bauturi (cu sau fara alcool)



Manastirea Arnota

 



Este manastire de calugari, 4 vietuitori, cu hramul "Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil" (8 noiembrie). Se afla in com. Costesti, jud. Valcea, la 45 km NV de Ramnicu Valcea, drum modernizat Ramnicu Valcea - Horezu (43 km), ramificatie com. Costesti, 14 km NE de Horezu.

Barbu Stirbei Manastirea Arnota Costesti Valcea Constantin Brancoveanu tablou votiv Stroe din Targoviste zugravii Enache si Preda mormantul lui Matei Basarab muzeu de arta religioasa manastiri valcea manastiri valcene biserici valcea Bauturi (cu sau fara alcool)

Manastirea Barbu

 



Este manastire de calugarite, 4 vietuitoare, cu hramul "Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil" (8 noiembrie).

Manastirea Barbu calugarite com Tisau jud. Buzau Barbu Badeanu manastiri buzau manastiri buzoiene biserici buzau Bauturi (cu sau fara alcool)

Manastirea Barsana

 

 

 

 

 

 
 


Este manastire de calugarite, reinfiintata in 1993, cu hramul “Soborul Sfintilor 12 Apostoli” (30 iunie). In a treia zi dupa sarbatorirea hramului are loc pelerinajul. Se afla in com. Barsana, jud. Maramures, la 22 km SE de Sighetul Marmatiei.

Manastirea Barsana calugarite Barsana jud. Maramures Sighetul Marmatiei vaile raurilor Iza si Casau manastiri maramures manastiri maramuresene biserici maramures istorie maramures Bauturi (cu sau fara alcool)

Manastirea Bradu

 



Este mãnãstire de maici, ctitoritã în 1632 de vel - comisul Radu Mihalcea, de la curtea lui Matei Basarab.

Manastirea Bradu maici Hales com Tisau jud. Buzaum manastiri buzau manastiri buzoiene manastiri curbura carpatilor biserici buzau Bauturi (cu sau fara alcool)

Manastirea Brazi

 



Este manastire de calugari, cu 4 vietuitori. A fost reinfiintata in 1991, cu hramul "Sfantul Gheorghe" (23 aprilie). Se afla in orasul Panciu, jud. Vrancea, la 1,5 km S-V de Panciu. Biserica de lemn a fost ridicata in 1654 de un boier moldovean sau dupa 1676 de sihastri Teofilact si Sava, frati buni, daltuitori in piatra ai pesterii din jur.

Manastirea Brazi calugari Panciu jud. Vrancea Biserica de lemn Dimitrie Schimonahu Ioat Slavici manastiri la valea manastiri judetul valcea judetul valcea biserici valcea Bauturi (cu sau fara alcool)

Manastirea Bucovatu

 



Zisa si Cosuna, este manastire de calugari, 1 vietuitor, reinfiintata in 1991, cu hramul "Sfantul Nicolae" (6 decembrie). Se afla in localitatea Mofleni, componenta a Municipiului Craiova, jud. Dolj, la 4 km V de Craiova.

Manastirea Bucovatu Cosuna localitatea Mofleni componenta a Municipiului Craiova Cronica murala de la Bucovat manastiri dolj manastiri in judetul dolj manastiri craiova manastiri din sud Bauturi (cu sau fara alcool)

Manastirea Caldarusani

 



Este manastire de calugari, 23 vietuitori, cu hramul "Sfantul Dumitru" (25 octombrie). Se afla in com. Gruiu, judetul Ilfov, la 40 km NE de Bucuresti, pe drumul modernizat Bucurstie Snagov - Gruiu - Gradistea sau Bucuresti - Gradistea - Gruiu, 54 km SE de Ploiesti

Manastirea Caldarusani calugari hramul Sfantul Dumitru com. Gruiu judetul Ilfov Matei Basarab pictorul Nicolae Grigorescu 1825 functiona si o tipografie manastiri ilfov manastiri ilfovene manastiri judetul ilfov biserici ilfov Bauturi (cu sau fara alcool)

Manastirea Cergau Mic

 



Este manastire de calugari, 2 vietuitori, reinfiintata in 1992, cu hramul "Sfintii Apostoli Petru si Pavel" (29 iunie), fara traditie de pelerinaj.

Manastirea Cergau Mic manastire de calugari satul Cergau Mic com. Cergau jud. Alba manastiri alba manastiri judetul alba manastiri apuseni biserici alba iulia Bauturi (cu sau fara alcool)

Manastirea Cetatea Colt

 



Numita si manastirea Cetatii Colt, este o manastire de calugari, fara obste, reinfiintat in 1991, cu hramul "Tuturor Sfintilor" (26 iunie). Se afla in satul Suseni, com. Rau de Mori, jud. Hunedoara, la 24 km SV de Hateg, 56 km SV de Simeria.

Manastirea Cetatea Colt manastire de calugari satul Suseni com. Rau de Mori jud. Hunedoara manastiri hunedoara manastiri hunedorene biserici hunedoara Bauturi (cu sau fara alcool)

Manastirea Cetatuia Buzau

 



Este manastire de calugari, cu hramul "Schimbarea la Fata" (6 august). Se afla in satul Hales, com. Tisau, jud Buzau, la 26 km NV de Buzau, 7 km S de manastirea Ciolan, pe drumul modernizat Buzau - Vernesti – Tisau. A fost construita pe o vatra dacica, in sec. XVIII.

Manastirea Cetatuia Buzau manastire de calugari satul Hales com. Tisau jud Buzau construita pe o vatra dacica manastire buzau locas cult buzau calugari buzau Bauturi (cu sau fara alcool)



 
213.136.76.7