AMON DANIELA


Manastirea Ramet


 


Este manastire de calugarite, 80 de vietuitoare, cu hramul "Izvorul Tamaduirii" (prima vineri dupa Pasti) si "Sfantul Ierarh Ghelasie de la Ramet" (30 iunie). In zilele de 29 iunie si 30 iunie au loc pelerinaje. Se afla in com. Ramet, jud. Alba, la 18 km NV de Teius si 34 km NV de Alba Iulia.

Manastirea Ramet manastire de calugarite hramul Izvorul Tamaduirii com. Ramet jud. Alba ctitorita din piatra generalul Bucow arhitecturala originara Cheile Rametului arhondaric. AMON DANIELA

Manastirea Turnu

Este manastire de calugari, cu 18 vietuitori. Se afla in orasul Calimanesti, jud. Valcea, la 26 km N de Rm. Valcea si 7 km N de gara Jiblea, cu acces pe calea ferata Rm. Valcea-Sibiu (84 km), gara Manastirea Turnu, apoi drum nemodernizat cca 1 km, sau pe drumul european Rm. Valcea - Sibiu, digul hidrocentralei din amonte de manastirea Cozia, apoi cu piciorul cca. 1/2 ora.

Manastirea Turnu manastire de calugari orasul Calimanesti jud. Valcea Cozia Nucet Ostrov ape termale castrul roman Arrutela la Bivolari atelier de pictura icoane AMON DANIELA

Paella

Ingredients:

3 onions, cut up
1/4 cup oil
1 cup Long Grain rice
2 1/2 cups hot water
2 tbsp parsley, chopped
1 tsp salt
1/2 tsp pepper
1/4 tsp allspice
1/4 cup cinnamon
1/2 tsp paprika

Paella recipes spanish recipes in english reteta paelia in engleza preparare paelia AMON DANIELA

Cele mai frumoase colinde romanesti

In pragul Craciunului, cele mai frumoase colinde romanesti ne umplu casa cu atmosfera de sarbatoare si ne fac sa fim mai buni, mai apropiati de cei dragi, mai calmi si mai atenti la tot ce e frumos.

colinde romanesti craciun artisti romani AMON DANIELA


 
213.136.76.7